Saya bekerja di...

Teruskan

Kandungan anda sedang diadaptasikan kepada jenis perniagaan anda

Musim bola sepak yang paling mengujakan kini kembali! Musim ini merupakan suasana yang terbaik untuk meningkatkan pendapatan anda dan menjanakan kesedaran untuk jenama anda, terutamanya di restoran dan bar. Biar orang ramai terhibur dengan tip-tip ini. 

Adakan Pemberian Percuma

Adakan Pemberian Percuma

Barang percuma! Pemberian percuma merupakan cara yang boleh menarik perhatian orang ramai. Adakan permainan seronok seperti ‘beer pong’ dan pertandingan dart. Bila pelanggan anda membawa rakan-rakan mereka untuk permainan seperti ini, sorakan dan tawa mereka boleh menarik minat orang ramai. 

Adakan Promosi

Adakan Promosi

Promosi untuk semua! Cipta menu edisi terhad untuk menarik perhatian pelanggan; ‘house pour’, minuman dan makanan yang bertemakan bola sepak. Sebagai contoh, adakan beli-satu, percuma-satu minuman ‘mocktail’ yang bertemakan bola sepak ketika ‘happy hour’ yang berpanjangan. 

Kekalkan Suasana Meriah

Kekalkan Suasana Meriah

Musim ini pasti penuh dengan peminat bola sepak yang akan meluangkan masa berpanjangan di merata-rata tempat; jadi kekalkan suasana yang meriah di tempat perniagaan anda. Pastikan televisyen, muzik dan lampu hiasan yang berkekalan di seluruh premis anda. Muzik senang dan lampu terang boleh menarik perhatian pelanggan dari jauh. 

Adakan Acara Kompetitif

Adakan Acara Kompetitif

Dengan perniagaan makanan dan minuman di sekitar tempat, pastikan suasana yang segar dan mengujakan dengan pertandingan untuk chef dan pelayan bar tempatan. Jemput mereka dari seluruh negara untuk perlawanan persahabatan dan acara dengan masing-masing. Biarkan mereka mencipta makanan bertemakan bola sepak dan minuman yang menarik; pasti ramai akan datang!

Kembali kepada Demam Bola Sepak

Continue watching video?

Daftar akaun

Here's what you get

  • A chance to join our free sampling promotions
  • New dish ideas from our chefs
  • The latest trends and training modules