Saya bekerja di...

Teruskan

Kandungan anda sedang diadaptasikan kepada jenis perniagaan anda

Jalur Panjang

Gandingkan dengan sos yang ringan, krim, sos berasaskan minyak


Sebagai contoh, cuma kaup dan balikkan sos pesto ke dalam jalur linguine anda dan voila, anda sudah mempunyai sebuah hidangan Itali. Tambahkan beberapa udang yang telah disaute dan hiaskan dengan daun selasih sebagai sentuhan kemasan.

Riben Panjang

Amat sesuai dengan sos daging yang kaya berperisa


Tiada siapa dapat menafikan gandingan kemenangan antara tagliatelle dengan campuran soso ragu yang panas. Pekat dan kaya berperisa daging, ia berganding dengan begitu baik dengan pasta yang mempunyai struktur yang lebar seperti riben.

Cengkerang

Sesuai sekali dengan sos berkrim pekat atau sos daging


Sebagai contoh, conchiglie amat sesuai dengan sup and pasta bebentuk cengkerang besar yang boleh disumbat dengan daging, sayur atau keju untuk gandingan yang lebih menyeronokkan

Berpintar

Gandingkan dengan sos berkrim yang lebih ringan & halus


Satu pilihan asas yang hebat untuk salad pasta, fusilli yang berbentuk skru bergulung-gulung akan terasa hebat bila digabungkan dengan tomato, buah zaitun dan kaper.

Bertiub

Tambahkan ke dalam sos sayur, ragu atau keju bakar yang mengenyangkan


Penne yang berbentuk silinder ini cukup versatil dan sesuai digandingkan dengan pelbagai jenis sos, terutamanya sos arabiata atau marinara. Ia juga amat popular digunakan dalam hidangan bakar.

Pasta bersumbat

Amat sesuai dengan sos mentega atau minyak yang ringan


Terjamin akan mengenyangkan dan memuaskan selera anda, ravioli yang disumbat keju berganding sempurna dengan sos mentega perang.

Cubalah gandingan-gandingan lazat ini sendiri pada hari ini juga dan semestinya anda akan melihat pelanggan tersenyum lebar.


Kembali kepada KNORR WORLD CUISINES

Continue watching video?

Daftar akaun

Here's what you get

  • A chance to join our free sampling promotions
  • New dish ideas from our chefs
  • The latest trends and training modules