Saya bekerja di...

Teruskan

Kandungan anda sedang diadaptasikan kepada jenis perniagaan anda

Bantal Marshmallow

Bantal Marshmallow

Ini merupakan resipi mudah yang memerlukan hanya tiga kandungan – gabungan sirap Monin Macaron, STL English Breakfast tea dan susu di dalam jag.  Panaskan semuanya sehingga berbusa. Permukaan yang berbuih pastinya menceriakan tetamu di pagi hari, apatah lagi bila dihidangkan bersama gula-gula marshmallow.

Coklat Gelap Pudina

Coklat Gelap Pudina

Tiada yang lebih mengujakan selain daripada coklat gelap untuk musim cuti ini. Gabungkan sos Monin Dark Chocolate, STL Peppermint infusion dan susu di dalam jag serta busa sehingga panas. Masukkan daun pudina dan curahkan sos karamel coklat di atasnya untuk menambah selera. Siap!

Pemulih Hebat

Pemulih Hebat

Inilah minuman yang tepat untuk malam yang penuh tekanan. Tenangkan tetamu anda dengan minuman yang menyegarkan bernama Pemulih Hebat. Bahan yang anda perlukan adalah sirap Monin Lemon Ginger, STL Chamomile Tea dan air panas di dalam periuk diikuti halia dan lemon. Minuman ini ternyata begitu menyegar dan menenangkan.

Coklat Grey Panas

Coklat Grey Panas

Seimbangkan coklat dengan rasa segar Earl Grey. Tetamu anda pastinya mengingati Coklat Grey Panas ini untuk jangka masa yang lama. Gabungkan sos Monin Dark Chocolate, STL Earl Grey Tea dan susu di dalam jag, kemudian panaskan sehingga berbusa. Untuk lebih mengujakan, cipta seni latte dengan L'Artiste de MONIN. Rasanya pasti sehebat rupanya!

Delima Pemangkin

Delima Pemangkin

Berseronoklah dengan rasa tropika yang menyegarkan dengan minuman Pemangkin Delima. Bahan yang anda perlukan adalah Monin Pomegranate syrup, STL English Breakfast tea, jus epal, satu hirisan oren dan tiga hirisan epal. Gabungkan semua bahan di dalam jag susu dan panaskan sehingga berbusa. Pikat orang ramai dengan keaslian hiasan daun pudina, hirisan epal dan delima.

Kembali kepada TEH DALAM BISNES MAKANAN

Continue watching video?

Daftar akaun

Here's what you get

  • A chance to join our free sampling promotions
  • New dish ideas from our chefs
  • The latest trends and training modules