Menu

Saya bekerja di...

Teruskan

Kandungan anda sedang diadaptasikan kepada jenis perniagaan anda

+

Bahan Aromatik

  • Minyak Jagung 90.0 g
  • Bawang kuning (dipotong dadu) 225.0 g
  • Bawang Putih, dipotong 30.0 g
  • Daun salam 2.0 pc

Sos Demi Glace Berkari

Chicken Chop Garing

  • Chicken Chop5 Keping 1250.0 g
  • Minyak Jagung 20.0 ml
  • Serbuk Paprika 50.0 g
  • Spice, Black Pepper, Crusted 20.0 g
  1. Bahan Aromatik

    • Tumis semua bahan "Aromatik" di dalam kuali hingga wangi.
  2. Sos Demi Glace Berkari

    • Masukkan Serbuk Kari Inggeris ke dalam bahan aromatik yang telah ditumis tadi, kacau sebati.
    • Tambahkan air dan Knorr Demi Glace Brown Sauce. Gaul hingga semua ramuan teradun rata.
    • Didihkan.
    • Ketepikan. Gunakan bila perlu.
  3. Chicken Chop Garing

    • Gaul rata semua ramuan dan perap selama lebih kurang 30 minit.
    • Goreng hingga agak keperangan. Ketepikan.
    • Tuangkan sos ke atas chicken chop dan hidangkan.
Menu
Produk
Resipi
Promosi
Cart