Menu
Poin

Saya bekerja di...

Teruskan

Kandungan anda sedang diadaptasikan kepada jenis perniagaan anda

Bahan-bahan

+

Menyiapkan Demi Glace Sauce

  • Air, disaring 500.0 g
  • Knorr Campuran Sos Perang Demi-Glace 1KG 70.0 g

Menyiapkan Daging Lembu

  • Kicap cair 40.0 g
  • Biji Lada (yang dihancurkan) 10.0 g
  • Cuka 20.0 g
  • Garam 15.0 g
  • Corn Oil 20.0 g
  • Daging Lembu bahagian Blades (dipotong ketul) 1200.0 g

Menyiapkan Daging Lembu Adobo

  • Bawang Merah 150.0 g
  • bay leaves 1.0 g
  • Lobak Merah 150.0 g
  • Ubi Kentang 150.0 g
  • Santan 150.0 g
  • Knorr Stok Ayam 500G 10.0 g
  • Air, disaring 1000.0 ml

Stew daging klasik hasil inspirasi satu sajian Filipino

...

Penyediaan

  1. Menyiapkan Demi Glace Sauce

    • Larutkan Knorr Campuran Sos Perang Demi Glace di dalam air dan ketepikan.
  2. Menyiapkan Daging Lembu

    • Perap daging lembu dengan Kicap, Biji Lada yang dihancurkan, Cuka, Garam.
    • Dalam periuk yang panas, masukkan Minyak Jagung dan goreng daging yang telah diperap hingga keperangan. Ketepikan.
  3. Menyiapkan Daging Lembu Adobo

    • Dalam periuk yang panas, masukkan Minyak Jagung, Bawang Merah, Lobak Merah, Ubi Kentang dan Daun Bay.
    • Masukkan daging yang telah diperap dan air.
    • Masukkan Sos Demi Glace.
    • Masukkan Santan dan Knorr Stok Ayam.
    • Reneh hingga pekat.
Menu
Produk
Resipi
Promosi
Cart