Menu
Poin

Saya bekerja di...

Teruskan

Kandungan anda sedang diadaptasikan kepada jenis perniagaan anda

Bahan-bahan

+

Perapan Protein

Aromatik

Sos Telur Masin Kelapa Berkrim


Sos telur masin menjadi pilihan utama bagi majoriti penduduk di pasaran. Versi sos telur masin ini meletakkan kelainan pada hidangan ayam panggang klasik, dengan gabungan rasa kelapa yang enak dan rasa umami telur masin.

...

Penyediaan

  1. Perapan Protein

    2 jam
    • Letakkan semua bahan untuk "Protein Marinade" ke dalam mangkuk campuran, ayam perapan selama 60 minit. Ketepikan untuk kegunaan kemudian.
  2. Aromatik

    • Tumiskan semua bahan untuk "Aromatik" sehingga wangi. 
  3. Sos Telur Masin Kelapa Berkrim

  4. Panggang & Hidangkan

    • Panggang ayam brining dalam ketuhar yang dipanaskan pada suhu 170 ° C selama 45 minit atau sehingga masak.
    • Tuangkan "Sos Telur Masin Kelapa Berkrim" yang disediakan di atas ayam untuk dihidangkan.
Menu
Produk
Resipi
Promosi
Cart