Menu
Poin

Saya bekerja di...

Teruskan

Kandungan anda sedang diadaptasikan kepada jenis perniagaan anda

Bahan-bahan

+

Bebola Kentang

  • Air, disaring 700.0 ml
  • Knorr Empingan Kentang 500G 300.0 g
  • Serbuk Roti Panko 200.0 g
  • Pelicau Telur (egg wash) 2.0 g

Lapisan Atas


Cicah bebola kentang rangup ini ke dalam sos yang sungguh lazat.

...

Penyediaan

  1. Bebola Kentang

    • Didihkan air dan masukkan Knorr Kentang Lecek. Kacau hingga larut.
    • Bahagikan kepada bebola, sapukan dengan telur dan kemudian panko. Goreng hingga rangup dan belah dua.
  2. Lapisan Atas

    • Tumis semua ramuan hingga wangi, masukkan bahan perisa, kacau rata dan masukkan mayonis.

     

  3. Menghidang

    • Sajikan sebagai pencicah

     

Menu
Produk
Resipi
Promosi
Cart