Menu
Poin

Saya bekerja di...

Teruskan

Kandungan anda sedang diadaptasikan kepada jenis perniagaan anda

Bahan-bahan

+

Bebola Kentang

Lapisan Atas

  • Minyak Sayuran 30.0 g
  • Bawang Putih (dipotong dadu) 30.0 g
  • Bawang kuning (dipotong dadu) 50.0 g
  • Lada Benggala Merah (dipotong dadu) 50.0 g
  • Lada Benggala Hijau (dipotong dadu) 50.0 g
  • Serbuk Jintan Putih 5.0 g
  • Serbuk Ketumbar 5.0 g
  • Spice, Black Pepper, Crusted 2.0 g
  • Parsli Inggeris 6.0 g
  • Sos Salsa 30.0 g

Cicah bebola kentang rangup ini ke dalam sos yang sungguh lazat.

...

Penyediaan

  1. Bebola Kentang

    • Didihkan air dan masukkan Knorr Kentang Lecek. Kacau hingga larut.
    • Bahagikan kepada bebola, sapukan dengan telur dan kemudian panko. Goreng hingga rangup dan belah dua.
  2. Lapisan Atas

    • Tumis semua ramuan hingga wangi, masukkan bahan perisa, kacau rata dan masukkan mayonis.

     

  3. Menghidang

    • Sajikan sebagai pencicah

     

Menu
Produk
Resipi
Promosi
Cart