Menu

Saya bekerja di...

Teruskan

Kandungan anda sedang diadaptasikan kepada jenis perniagaan anda

+

Satay Daging Brazil

Sos Chimicurri

  • Parsley, fresh 44.0 g
  • Ketumbar 60.0 g
  • Bawang Putih, dipotong 25.0 g
  • Tomato Merah (dicincang) 1.0 pc
  • Oregano, kering 1.0 g
  • Jus Lemon 30.0 g
  • Cili Merah (dicincang) 15.0 g
  • Garam 2.0 g
  • Minyak Jagung 100.0 g

Adunan

  1. Satay Daging Brazil

    • Perap daging lembu dengan minyak dan Knorr Pes Herba Itali, sebelum dicucuk menjadi satay.
    • Bakar satay daging mengikut kadar kemasakan yang dikehendaki.  
  2. Sos Chimicurri

    • Masukkan semua ramuan ke dalam pengadun dan adunkan hingga mencapai tekstur yang dikehendaki.
  3. Adunan

    • Campurkan mayonis ke dalam ramuan yang telah diadun.