Menu
Poin

Saya bekerja di...

Teruskan

Kandungan anda sedang diadaptasikan kepada jenis perniagaan anda

Bahan-bahan

+

Sos Hollandaise

  • Kuning Telur 50.0 g
  • Mentega (tidak bergaram) 100.0 g
  • Garam 2.0 g
  • Knorr Serbuk Telur Masin Keemasan 800G 10.0 g
  • Daun Kari, yang telah digoreng 10.0 g
  • Jus Lemon 20.0 g

Sayuran

  • Sayur Arugula 30.0 g
  • Potongan Lobak Merah 10.0 n/a

Protein

  • Filet Ikan Salmon 180.0 g

Gabungan menarik kesegaran ikan panggang dan sos hollandaise telur masin yang berkrim.

...

Penyediaan

  1. Sos Hollandaise

    • Gaulkan kuning telur di dalam mangkuk yang dijerang atss air yang mendidih.
    • Masukkan minyak sapi dan gaulkan sehingga lemak berkrim. Masukkan daun kari.
    • Ketepikan.
  2. Sayuran

  3. Protein

    • Perasakan ikan salmon dengan garam dan lada hitam di atas kuali leper dan panggang.
    • Pastikan ikan salmon tidak terlalu masak.
  4. Persembahan hidangan

    • Taburkan minyak zaitun ke atas lobak putih dan sayur arugula.
    • Hidangkan bersama ikan salmon dan sos hollandaise
Menu
Produk
Resipi
Promosi
Cart