Menu

Saya bekerja di...

Teruskan

Kandungan anda sedang diadaptasikan kepada jenis perniagaan anda

+

Inti Murtabak

  • Minyak Jagung 30 g
  • Pes Bawang Merah 50 g
  • Pes Bawang Putih 20 g
  • Ayam Cincang 500 g
  • Serbuk Jintan Putih 5 g
  • Serbuk Kari Daging 20 g
  • Serbuk Lada Hitam 2 g
  • Telur Ayam 7 pc
  • Bawang Kuning, dipotong dadu 100 g

Hidangan

  • Doh Roti Canai 10 pc
  1. Inti Murtabak

    • Panaskan minyak, tumis bahan kisar, masukkan ayam kisar bersama semua bahan lain.
    • Masukkan ke dalam cawan, sejukkan seketika. Kemudian masukkan telur dan bawang kiub. Kacau rata.
  2. Hidangan

    • Diatas kuali leper yang panas, letakkan tebaran doh roti canai, tuang inti murtabak dan lipat kemas.
    • Goreng keemasan dan sehingga telur dan doh masak.
    • Sedia dihidang bersama kari dhall.