Menu
Poin

Saya bekerja di...

Teruskan

Kandungan anda sedang diadaptasikan kepada jenis perniagaan anda

Bahan-bahan

+

Sos Asas

  • Air, disaring 1000.0 ml
  • Isi Ikan (potongan) 60.0 g
  • Sotong 50.0 g
  • Daging Udang 50.0 g
  • Bawang Holland (dicincang) 50.0 g
  • Lobak Merah, didadu 50.0 g
  • Saderi (dipotong dadu) 40.0 g
  • Daun Bawang Kucai, dicincang 40.0 g

Perencah

Hidangkan

  • Daun "Parsley", dicincang 5.0 g

Sup krim ini penuh dengan citarasa yang dijamin menarik perhatian pelanggan restoran anda.

...

Penyediaan

  1. Sos Asas

    1. Panaskan air sehingga mendidih. Masukan semua bahan.
    2. Rebus sehingga separuh masak.
    3. Asingkan dari air mendidih, pindahkan kedalam bekas ais sejuk. Tapis dan ketepikan.

  2. Perencah

    1. Menggunakan air "stok asa" tadi, masukan bahan "perencah" dan aduk sehingga sebati.
    2. Masukan "bahan" dan bahan yang telah direbus tadi. Reneh selama 5 minit sebelum dihidangkan
  3. Hidangkan

    Tuang ke dalam mangkuk sup dan hias dengan daun Parsley.
Menu
Produk
Resipi
Promosi
Cart