Menu

Saya bekerja di...

Teruskan

Kandungan anda sedang diadaptasikan kepada jenis perniagaan anda

+

Bahan Wangi

Sos Telur Masin Berkrim

Pasta

  • Makaroni 750.0 g
  • Keju Mozarella 250.0 g
  • Bebola Daging 15.0 pc
  1. Bahan Wangi

    Tumis semua ramuan untuk “Bahan Wangi”
  2. Sos Telur Masin Berkrim

    1. Masukkan ramuan untuk “Sos Telur Masin Berkrim” dan kacau hingga sebati.
    2. Gunakan api yang kecil dan masak hingga mendidih. Reneh selama 2 minit. Guna bila perlu.
  3. Pasta

    1. Masukkan Makaroni yang telah dimasak di dalam pinggan dan letakkan bebola daging ke atasnya. 
    2. Tuangkan “Sos Telur Masin Berkrim” yang telah tersedia.Tambahkan Keju Mozzarella ke atas bebola daging, panggang di dalam ketuhar pada 170° C selama 5 minit. Hidangkan.