Menu
Poin

Saya bekerja di...

Teruskan

Kandungan anda sedang diadaptasikan kepada jenis perniagaan anda

Bahan-bahan

+

Bahan Wangi

  • Cili Padi Kampung 5.0 g
  • Curry Leaf 5.0 g
  • Margarine 200.0 g
  • Bawang Besar "Holland", dicincang 15.0 g
  • Knorr Serbuk Telur Masin Keemasan 800G 160.0 g

Sos Telur Masin Berkrim

  • Gula Halus 20.0 g
  • Susu UHT 1000.0 ml
  • Knorr Stok Ayam 1KG 15.0 g

Pasta

  • Makaroni 750.0 g
  • Mozzarella Cheese 250.0 g
  • Bebola Daging 15.0 pc

Begitu mudah untuk menambat selera pelanggan dengan menawarkan perisa telur masin yang popular ke dalam menu Western anda – hanya tambahkan ke hidangan makaroni dengan beberapa langkah mudah.

...

Penyediaan

  1. Bahan Wangi

    Tumis semua ramuan untuk “Bahan Wangi”
  2. Sos Telur Masin Berkrim

    1. Masukkan ramuan untuk “Sos Telur Masin Berkrim” dan kacau hingga sebati.
    2. Gunakan api yang kecil dan masak hingga mendidih. Reneh selama 2 minit. Guna bila perlu.
  3. Pasta

    1. Masukkan Makaroni yang telah dimasak di dalam pinggan dan letakkan bebola daging ke atasnya. 
    2. Tuangkan “Sos Telur Masin Berkrim” yang telah tersedia.Tambahkan Keju Mozzarella ke atas bebola daging, panggang di dalam ketuhar pada 170° C selama 5 minit. Hidangkan.
Menu
Produk
Resipi
Promosi
Cart