Menu

Saya bekerja di...

Teruskan

Kandungan anda sedang diadaptasikan kepada jenis perniagaan anda

+

Fragrant Rice (cooked)

  • Nasi Wangi, dimasak 1000.0 g

Base Sauce (Japanese Curry)

Aromatic (Japanese Curry)

  • Minyak Jagung 90.0 g
  • Bawang Kuning, dipotong 100.0 g
  • Bawang Putih, dipotong 40.0 g
  • Halia 40.0 g
  • Serbuk Kari Inggeris 40.0 g
  • Daun salam 4.0 g

Seasoning

  • Gula Halus 50.0 g
  • LP Sos Worcestershire 50.0 g
  • KNORR Sos Tomato - 4 x 3,3 kg 75.0 g

Roasted Chicken Chop

Japanese Curry Cheese Bake Rice Assembly (1 pax)

  • Nasi Wangi, dimasak 1000.0 g
  • Keju Mozarella 250.0 g
  1. Fragrant Rice (cooked)

    Dimasak
  2. Base Sauce (Japanese Curry)

    Satukan semua ramuan untuk “Sos Asas” dan didihkan. Kacau rata dan reneh selama 3 minit. Guna bila perlu.
  3. Aromatic (Japanese Curry)

    Tumis semua bahan wangi hingga naik aroma. Masukkan “Sos Asas” yang tersedia.
  4. Seasoning

    Masukkan ramuan untuk “Bahan Perisa”. Reneh selama 5 minit dan kekal suam sebelum dihidang.
  5. Roasted Chicken Chop

    Goreng chicken chop yang telah diperap hingga garing dan masak sepenuhnya. Guna bila perlu.
  6. Japanese Curry Cheese Bake Rice Assembly (1 pax)

    Aturkan semua bahan untuk nasi panggang dan tutup dengan penutup kerajang. Bakar di dalam ketuhar pada suhu 170° C selama 10 minit.