Menu
Poin

Saya bekerja di...

Teruskan

Kandungan anda sedang diadaptasikan kepada jenis perniagaan anda

Bahan-bahan

+

Paha Ayam Panggang

Demi-glace Oren

Sebelum Dihidang

  • Baby corn 200.0 g
  • Asparagus, dipotong & dicelur 200.0 g
  • Cherry Tomatoes 200.0 g
  • Ubi Kentang, kupas, potong 4, perap dgn serbuk kunyit, goreng 300.0 g
  • Oranges 80.0 g

Dengan gabungan ramuan herba dan rasa yang enak, resipi ini pasti membuatkan para tetamu anda bertanya, "Apa sos rahsia anda?"

...

Penyediaan

  1. Paha Ayam Panggang

    • Perapkan paha ayam dengan Pasta Herba Itali dan minyak jagung.
    • Simpan di peti sejuk selama 4 jam
  2. Demi-glace Oren

    • Panaskan air dalam periuk
    • Masukkan Campuran Sos Demi Glace.
    • Didihkan selama 5 minit.
    • Masukkan jus pekat oren.
    • Ketepikan untuk kegunaan kemudian.
  3. Sebelum Dihidang

    • Panaskan ketuhar pada suhu 160 ° C.
    • Panggang paha ayam selama 30 minit.
    • Pindahkan paha ayam panggang ke pinggan.
    • Hidangkan dengan kentang, jagung, asparagus, biji oren dan demi-glace oren.
Menu
Produk
Resipi
Promosi
Cart