Menu

Saya bekerja di...

Teruskan

Kandungan anda sedang diadaptasikan kepada jenis perniagaan anda

+

Paha Ayam Panggang

  • Paha Ayam 1.5 kg
  • Minyak Jagung 150 ml

Demi-glace Oren

Sebelum Dihidang

  • Baby corn 200 g
  • Asparagus, dipotong & dicelur 200 g
  • Cherry Tomatoes 200 g
  • Ubi Kentang, kupas, potong 4, perap dgn serbuk kunyit, goreng 300 g
  • Oranges 80 g
  1. Paha Ayam Panggang

    • Perapkan paha ayam dengan Pasta Herba Itali dan minyak jagung.
    • Simpan di peti sejuk selama 4 jam
  2. Demi-glace Oren

    • Panaskan air dalam periuk
    • Masukkan Campuran Sos Demi Glace.
    • Didihkan selama 5 minit.
    • Masukkan jus pekat oren.
    • Ketepikan untuk kegunaan kemudian.
  3. Sebelum Dihidang

    • Panaskan ketuhar pada suhu 160 ° C.
    • Panggang paha ayam selama 30 minit.
    • Pindahkan paha ayam panggang ke pinggan.
    • Hidangkan dengan kentang, jagung, asparagus, biji oren dan demi-glace oren.