Saya bekerja di...

Teruskan

Kandungan anda sedang diadaptasikan kepada jenis perniagaan anda

+

Pasta

  • Spageti 600 g
  • Minyak zaitun 20 g
  • Garam 5 g

Sos Tomato

Penghidangan

  • Keju Parmesan 20 g
  • Parsli Inggeris 5 g
  • Zaitun Hitam 100 g
  • Sayur Kaper 10 g
  1. Pasta

    • Didihkan pasta secara al dente dengan garam sehingga 3/4 masak.
  2. Sos Tomato

    • Bakar bawang putih di dalam ketuhar pada suhu 150ᵒC sehingga ia garing dan lembut. Potong dan ketepikan.
    • Tumis bawang, saderi dan lobak merah menggunakan minyak zaitun.
    • Masukkan bawang putih bakar yang telah dipotong.
    • Tambahkan Sos Tomato Itali Pronto Knorr dan kacau selama 5 minit.
    • Perasakan sos bersama garam dan lada hitam.
    • Masukkan kupang ke dalam sos dan didihkan sehingga ia terbuka.
    • Perahkan sedikit jus lemon.
    • Campurkan dengan pasta dan hidangkan.
  3. Penghidangan

    • Senduk pasta dan kupang ke dalam mangkuk.
    • Hiaskan dengan buah zaitun dan sayur kaper.
    • Taburkan parsli dan keju parmesan yang telah diparut.
+

Continue watching video?

Daftar akaun

Here's what you get

  • A chance to join our free sampling promotions
  • New dish ideas from our chefs
  • The latest trends and training modules