Bahan-bahan
Perapan
-
Beef, sliced 600.0 g
-
Spice, Black Pepper, Crusted 5.0 g
-
Minyak Sayuran 20.0 g
Sos Asas (Kari Jepun)
-
Air 1500.0 ml
Bahan Wangi (Kari Jepun)
-
Minyak Sayuran 90.0 g
-
Bawang Kuning, dipotong 100.0 g
-
Bawang Putih, dipotong 40.0 g
-
Ginger Paste 40.0 g
-
Serbuk Kari Inggeris 30.0 g
-
Daun salam 2.0 pc
Bahan Perisa
-
Gula Halus 50.0 g
-
Sos LP 50.0 g
-
Sos Tomato 75.0 g
Cara Menghidang
-
Spageti 750.0 g
-
Daun "Parsley", dicincang 30.0 g