Saya bekerja di...

Teruskan

Kandungan anda sedang diadaptasikan kepada jenis perniagaan anda

+

Untuk Salmon

  • Kepingan Ikan Salmon 1 kg
  • Minyak Jagung 60 ml
  • Lada Putih, ground 5 g
  • Garam 10 g

Mayonis cili berlimau

Untuk Persiapan

  • Bawang Besar 300 g
  • Roti Baguette Perancis 10 pc
  • Salad Roket 300 g
  • Timun Jepun (Kyuri) 400 g
  1. Untuk Salmon

    • Lumurkan ikan salmon dengan minyak, garam dan lada.
    • Masak di dalam ketuhar yang telah dipanaskan pada suhu 170ᵒC selama 15 minit.
    • Selepas ia sejuk, carikkan isi ikan menjadi empingan dan simpan untuk kegunaan.
  2. Mayonis cili berlimau

    • Campurkan Mayonis Sebenar Lady's Choice bersama Sos Cili Manis Thai dan Serbuk Limau Nipis Knorr.
  3. Untuk Persiapan

    • Bagi menyediakan kandungan di dalam roti baguett, potong separuh dan letakkan bahan-bahan mengikut turutan; salad roket, timun, salmon, bawang dan akhir sekali mayonis cili berlimau.
+

Continue watching video?

Cipta sebuah akaun

Here's what you get

  • A chance to join our free sampling promotions
  • New dish ideas from our chefs
  • The latest trends and training modules