Menu
Poin

Saya bekerja di...

Teruskan

Kandungan anda sedang diadaptasikan kepada jenis perniagaan anda

+

Teriyaki

Hiasan

  • Asparagus Putih, dimasak 20.0 g
  • Sayur-sayuran - Siow Bak Choy (Bak Choy kecil) 30.0 g
  • Phase dengan Perasa Mentega Semula Jadi 5.0 g
  • Sos Teriyaki Knorr 50.0 ml

Penghidangan

  • Crazy Pea 20.0 pc
  1. Teriyaki

    • Didihkan gula bersama mirin dan kicap. Kemudian biarkan ia sejuk.
    • Potong dada puyuh dan masukkan ke dalam pek makanan bebas udara (vacuum seal) bersama separuh sos teriyaki.
    • Bersihkan bahagian kaki puyuh dan masukkan ke dalam pek makanan bebas udara yang lain bersama baki sos teriyaki.
    • Masak kaki puyuh pada suhu 67°C di dalam ketuhar gabungan (combi steamer) selama 40 minit.
    • Kemudian masak dada puyuh pada suhu 67°C di dalam ketuhar gabungan selama 20 minit.
    • Bakar bijan di dalam kuali kering.
    • Keluarkan dada dan kaki puyuh dari pek makanan bebas udara.
    • Gaulkan puyuh bersama sos teriyaki di dalam kuali Teflon dan taburkan dengan bijan.
  2. Hiasan

    • Potong asparagus dan bok choy menjadi hirisan kecil.
    • Goreng asparagus dan bok choy bersama Phase menggunakan api yang besar.
    • Tambahkan 50gm Sos Teriyaki Knorr ke dalam sayuran.
  3. Penghidangan

    • Bahagikan asparagus dan bok choy di atas pinggan.
    • Kemudian, letakkan puyuh teriyaki di atas pinggan dan tambahkan sos vinaigret.
    • Hiaskan bersama crazy pea.
Menu
Produk
Resipi
Promosi
Cart