Menu

Saya bekerja di...

Teruskan

Kandungan anda sedang diadaptasikan kepada jenis perniagaan anda

+

Salad

  • Kentang, dipotong menjadi kiub 500 g
  • Bawang Kuning, dipotong 150 g
  • Tomato Ceri, dipotong separuh 150 g
  • Parsli Yang Baru Diracik 2 g
  • Mustard Dijon 20 g

Sedia untuk Hidangan

  • Selada Butterhead, dicincang 133 g
  • Tempeh, dipanggang 100 g
  • Daun Bawang, dipotong 150 g
  1. Salad

    1. Rebus kentang supaya masak.
    2. Masak bawang kuning hingga karamel.
    3. Masukkan kentang yang dimasak, bawang karamel dan semua bahan "Salad" ke dalam mangkuk campuran dan campurkan semua bahan.
    4. Salad disimpan pada peti sejuk sekurang-kurangnya 2 jam sebelum dihidangkan.
  2. Sedia untuk Hidangan

    1. Isi pinggan piring dengan selada butterhead yang telah dicincang
    2. Masukkan salad kentang.
    3. Hiaskan dengan tempeh bakar dan daun bawang.