Menu

Saya bekerja di...

Teruskan

Kandungan anda sedang diadaptasikan kepada jenis perniagaan anda

+

Lamb Chop

  • Beef, sirloin steak 1.0 kg
  • Minyak Jagung 20.0 g
  • Serbuk Paprika 50.0 g
  • Spice, Black Pepper, Crusted 20.0 g

Sos Perang Asas

Bahan Aromatik

  • Minyak Jagung 60.0 g
  • Bawang kuning (dipotong dadu) 25.0 g
  • Bawang Putih, dipotong 10.0 g

Sos Demi-Glace ala Perancis

  • Cendawan Butang Segar, dihiris 80.0 g
  • Bawang Putih 80.0 g
  • Lobak Merah, dipotong dadu 80.0 g
  • Jintan Putih (dikisar) 5.0 g
  • Mustard Dijon 15.0 g
  1. Lamb Chop

    1. Gaul rata semua bahan dan perap selama 30 minit.
    2. Goreng daging hingga keperangan. Ketepikan.  
  2. Sos Perang Asas

    1. Campurkan semua bahan dan didihkan.
    2. Kecilkan api, reneh selama 3 minit. Ketepikan dari api.  
  3. Bahan Aromatik

    Tumis semua bahan aromatik hingga naik wangi.  
  4. Sos Demi-Glace ala Perancis

    1. Masukkan semua bahan untuk "Sos Demi Glace ala Perancis".
    2. Reneh selama 5 minit dengan api kecil. Tuangkan ke atas Stik Daging