Menu

Saya bekerja di...

Teruskan

Kandungan anda sedang diadaptasikan kepada jenis perniagaan anda

+

Lamb Chop

  • mutton 1.0 kg
  • Minyak Jagung 20.0 g
  • Serbuk Paprika 50.0 g
  • Spice, Black Pepper, Crusted 20.0 g

Sos Perang Asas

Bahan Aromatik

  • Minyak Jagung 60.0 g
  • Bawang Kuning, dipotong 25.0 g
  • Bawang Putih, dipotong 10.0 g
  • Halia 5.0 g
  • Bunga Lawang 3.0 g
  • Sengkih (dikisar) 1.0 g

Sos Salsa Demi-Glace

  1. Lamb Chop

    1. Gaul rata semua bahan dan perap selama 30 minit.
    2. Goreng daging hingga keperangan. Ketepikan.  
  2. Sos Perang Asas

    1. Gaul rata semua bahan untuk "Sos Perang Asas". 
    2. Didihkan dan gaul rata.Reneh selama 3 minit, dan ketepikan.  
  3. Bahan Aromatik

    Tumis semua bahan aromatik hingga naik wangi.  
  4. Sos Salsa Demi-Glace

    1. Masukkan semua bahan untuk "Sos Salsa Demi-Glace".
    2. Reneh selama 5 minit dengan api kecil. Tuangkan ke atas Lamb Chop.  
Menu
Produk
Resipi
Promosi
Cart