Menu

Saya bekerja di...

Teruskan

Kandungan anda sedang diadaptasikan kepada jenis perniagaan anda

+

Chicken Chop Garing

  • Chicken Chop 1250.0 g
  • Telur Ayam 2.0 pc
  • Tepung Jagung 500.0 g

Bahan Aromatik

Sos Salsa Telur Masin

  • Gula Halus 20.0 g
  • Susu UHT 1000.0 ml
  • Sos Salsa 300.0 g
  1. Chicken Chop Garing

    1. Campurkan semua ramuan dan perap selama 30 minit.
    2. Sadur chicken chop yang telah diperap dengan "Tepung Jagung", kemudian goreng tenggelam hingga garing & masak sepenuhnya.  
  2. Bahan Aromatik

    Tumis semua Bahan Aromatik di dalam kuali.  
  3. Sos Salsa Telur Masin

    Masukkan semua bahan untuk "Sos Salsa Telur Masin" ke dalam kuali dan gaul rata.Dengan api yang kecil, perlahan-lahan didihkannya dan reneh selama 1 minit. Tuangkan sos ke atas Chicken Chop.