Menu

Saya bekerja di...

Teruskan

Kandungan anda sedang diadaptasikan kepada jenis perniagaan anda

+

Aromatics

Creamy Salted Egg Sauce

  • Air, disaring 300.0 g
  • Gula Halus 30.0 g
  • Krim Masakan 1500.0 g

Crispy Chicken Chop

  • Chicken Chop5 Keping 1250.0 g
  • Telur Ayam 2.0 pc
  • Tepung Jagung 500.0 g
  1. Aromatics

    • Tumis semua bahan "Aromatik".
  2. Creamy Salted Egg Sauce

    • Tambahkan "Sos Telur Masin Berkrim" ke dalam bahan aromatik yang telah ditumis tadi, kacau sebati.
    • Gunakan api kecil, didihkan sos dan reneh selama 2 minit.
  3. Crispy Chicken Chop

    • Gaul rata semua ramuan dan perap selama lebih kurang 30 minit.
    • Salutkan daging yang telah diperap dengan "Tepung Jagung", goreng tenggelam hingga garing dan masak sepenuhnya.
    • Tuangkan sos ke atas chicken chop dan hidangkan.