Menu

Saya bekerja di...

Teruskan

Kandungan anda sedang diadaptasikan kepada jenis perniagaan anda

+

Perencah

  • Minyak Jagung 60.0 g
  • Bebola Daging dicincang 500.0 g
  • Bawang Besar "Holland", dicincang 50.0 g
  • Bawang Putih, dipotong 50.0 g
  • Carrot (small cube) 50.0 g
  • Celery (small cube) 50.0 g

Sos Asas

Dihidangkan

  • Spageti, dicelur 750.0 g
  • Daun "Parsley", dicincang 10.0 g
  • Keju Parmesan, yang diparut 60.0 g
  1. Perencah

    1. Panaskan minyak jagung, tumis "perencah" sehingga wangi
    2. Masukan Knorr Chicken Stock, tumis selama 5 minit. Alihkan dari dapur da ketepikan.
  2. Sos Asas

    1. Gabungkan air, Knorr Demi Glace Brown Sauce Mix , daun salam dan Knorr Pronto Tomato Sauce.
    2. Masak sehingga mendidih
    3. Perlahankan api, masukan "perencah" dan renehkan selama 3 minit
    4. Masukan garm halus di penghujung proses penyedian sos 
  3. Dihidangkan

    1. Gaul sos dengan spaghertti dan tabur "hiasan" diatas.
    2. Gaul sos dengan spaghertti dan tabur "hiasan" diatas.  
Menu
Produk
Resipi
Promosi
Cart