Menu

Saya bekerja di...

Teruskan

Kandungan anda sedang diadaptasikan kepada jenis perniagaan anda

+

Perencah

  • Minyak Jagung 60.0 g
  • Bebola Daging dicincang 500.0 g
  • Bawang Besar "Holland", dicincang 50.0 g
  • Bawang Putih, dipotong 50.0 g
  • Carrot (small cube) 50.0 g
  • Celery (small cube) 50.0 g

Sos Asas

Dihidangkan

  • Spageti, dicelur 750.0 g
  • Daun "Parsley", dicincang 10.0 g
  • Keju Parmesan, yang diparut 60.0 g
  1. Perencah

    1. Panaskan minyak jagung, tumis "perencah" sehingga wangi
    2. Masukan Knorr Chicken Stock, tumis selama 5 minit. Alihkan dari dapur da ketepikan.
  2. Sos Asas

    1. Gabungkan air, Knorr Demi Glace Brown Sauce Mix , daun salam dan Knorr Pronto Tomato Sauce.
    2. Masak sehingga mendidih
    3. Perlahankan api, masukan "perencah" dan renehkan selama 3 minit
    4. Masukan garm halus di penghujung proses penyedian sos 
  3. Dihidangkan

    1. Gaul sos dengan spaghertti dan tabur "hiasan" diatas.
    2. Gaul sos dengan spaghertti dan tabur "hiasan" diatas.