Saya bekerja di...

Teruskan

Kandungan anda sedang diadaptasikan kepada jenis perniagaan anda

+

Memasak (saute) Cendawan

  • Minyak Jagung 30 ml
  • Bawang Putih, dipotong 30 g
  • Bawang kuning (dipotong dadu) 50 g
  • Cendawan Butang 100 g
  • Cendawan Shitake 100 g

Sup

  1. Memasak (saute) Cendawan

    • Tumis bawang putih dan bawang menggunakan minyak jagung di dalam kuali panas.
    • Masukkan cendawan dan goreng (stir fry) sehingga keperangan dan naik harum.
  2. Sup

    • Didihkan 2 liter air dan masukkan Serbuk Sup Cendawan Berkrim Knorr dan kacau sehingga pekat.
    • Biarkan selama 5 minit dan sedia untuk digunakan.
  3. Penghidangan

    • Masukkan beberapa cendawan ke dalam mangkuk dan tuangkan sup di atasnya.
+

Continue watching video?

Cipta sebuah akaun

Here's what you get

  • A chance to join our free sampling promotions
  • New dish ideas from our chefs
  • The latest trends and training modules