Menu
Poin

Saya bekerja di...

Teruskan

Kandungan anda sedang diadaptasikan kepada jenis perniagaan anda

+

Memasak (saute) Cendawan

  • Minyak Sayuran 30.0 ml
  • Bawang Putih, dipotong 30.0 g
  • Bawang kuning (dipotong dadu) 50.0 g
  • Cendawan Butang 100.0 g
  • Cendawan Shitake 100.0 g

Sup

  1. Memasak (saute) Cendawan

    • Tumis bawang putih dan bawang menggunakan minyak jagung di dalam kuali panas.
    • Masukkan cendawan dan goreng (stir fry) sehingga keperangan dan naik harum.
  2. Sup

    • Didihkan 2 liter air dan masukkan Serbuk Sup Cendawan Berkrim Knorr dan kacau sehingga pekat.
    • Biarkan selama 5 minit dan sedia untuk digunakan.
  3. Penghidangan

    • Masukkan beberapa cendawan ke dalam mangkuk dan tuangkan sup di atasnya.
Menu
Produk
Resipi
Promosi
Cart