Menu
Poin

Saya bekerja di...

Teruskan

Kandungan anda sedang diadaptasikan kepada jenis perniagaan anda

Bahan-bahan

+

Menyiapkan Sos Demi Glace

  • Knorr Campuran Sos Perang Demi-Glace 1KG 80.0 g
  • Air, disaring 3800.0 ml

Menyiapkan Sos Ekor

  • Ekor Lembu 1500.0 g
  • bay leaves 2.0 pc
  • Bawang Besar 150.0 g
  • Lobak Merah 100.0 g
  • Bawang putih (dikisar) 40.0 g
  • Celery 80.0 g
  • Corn Oil 50.0 ml
  • Knorr Pes Tomato 4.5kg 80.0 g
  • Kentang, dipotong menjadi kiub 200.0 g
  • Lobak Merah, dipotong menjadi kiub 200.0 g
  • Saderi (dipotong dadu) 200.0 g
  • Onion, cubes 200.0 g
  • Parsli 30.0 g

Sup ringkas lagi lazat pasti akan memuaskan hati pelanggan anda!

...

Penyediaan

  1. Menyiapkan Sos Demi Glace

    • Larutkan Knorr Campuran Sos PerangDemi di dalam air dan ketepikan.
  2. Menyiapkan Sos Ekor

    • Dalam periuk, panaskan Minyak Jagung dan tumis Daun Bay, Bawang Kuning, Lobak Merah, Bawang Putih, Saderi, Knorr Pes Tomato, Knorr Pes Herba Itali.
    • Masukkan ekor lembu dan air. Didihkan selama 1 jam.
    • Tambahkan Sos Demi Glace, Ubi Kentang, Lobak Merah, Saderi, Bawang ke dalam stok dan didihkan hingga pekat.
    • Taburkan Parsli untuk hiasan.
Menu
Produk
Resipi
Promosi
Cart