Saya bekerja di...

Teruskan

Kandungan anda sedang diadaptasikan kepada jenis perniagaan anda

+

Menyiapkan Sos Demi Glace

Menyiapkan Sos Ekor

  • Ekor Lembu 1500 g
  • bay leaves 2 pc
  • Bawang Kuning 150 g
  • Lobak Merah 100 g
  • Bawang Putih 40 g
  • Celery 80 g
  • Minyak Jagung 50 ml
  • Kentang, dipotong menjadi kiub 200 g
  • Lobak Merah, dipotong menjadi kiub 200 g
  • Saderi (dipotong dadu) 200 g
  • Onion, cubes 200 g
  • Parsli 30 g
  1. Menyiapkan Sos Demi Glace

    • Larutkan Knorr Campuran Sos PerangDemi di dalam air dan ketepikan.
  2. Menyiapkan Sos Ekor

    • Dalam periuk, panaskan Minyak Jagung dan tumis Daun Bay, Bawang Kuning, Lobak Merah, Bawang Putih, Saderi, Knorr Pes Tomato, Knorr Pes Herba Itali.
    • Masukkan ekor lembu dan air. Didihkan selama 1 jam.
    • Tambahkan Sos Demi Glace, Ubi Kentang, Lobak Merah, Saderi, Bawang ke dalam stok dan didihkan hingga pekat.
    • Taburkan Parsli untuk hiasan.
+

Continue watching video?

Daftar akaun

Here's what you get

  • A chance to join our free sampling promotions
  • New dish ideas from our chefs
  • The latest trends and training modules