Saya bekerja di...

Teruskan

Kandungan anda sedang diadaptasikan kepada jenis perniagaan anda

+

Sos Asas Demi Glace

Sup

  • Bawang Kuning, dipotong 70 g
  • Tulang Leher Daging Lembu (empuk) 500 g
  • Stok Daging 700 g

Perasa Tambahan

  • Serbuk Lada Putih 1 g
  • KNORR Beef Soup Stock (prepared) 15 ml
  • Tomato (Dipotong Kiub) 25 g
  • Carrot (small cube) 20 g
  • Seleri 30 g

Hiasan

  • Daun Parsli 5 g
  • Bawang Merah (digoreng) 5 g
  1. Sos Asas Demi Glace

    • Panaskan minyak jagung, kemudian tumis pes bawang putih, pes bawang merah dan pes halia.
    • Kecilkan api, tambah  Knorr Demi Glace dan semua bahan dan masak hingga mendidih.
    • Rebus selama 5 minit
  2. Sup

    • Panaskan stok daging, tambahkan Sos Asas Demi Glace dan tambahkan bawang kuning dan Tulang Leher daging Lembu. Masak hingga mendidih.
  3. Perasa Tambahan

    • Tambahkan semua bahan
    • Rebuskan sehingga sayur lembut dan empuk
  4. Hiasan

    • Hiaskan dengan pasli dan bawang goreng sebelum dihidang.
+

Here's what you get

  • A chance to join our free sampling promotions
  • New dish ideas from our chefs
  • The latest trends and training modules
Daftar akaun