Saya bekerja di...

Teruskan

Kandungan anda sedang diadaptasikan kepada jenis perniagaan anda

+

Sos

  • Mentega (unsalted) 100 g
  • Bawang Perai (dihiris nipis) 150 g
  • Campuran Lada Benggala, dipotong dadu 80 g
  • Keju Cheddar 100 g
  • Serbuk Paprika 2 g
  • Serbuk Mustard 10 g
  • Sos Worcester 15 g
  • Garam 3 g
  • Pepper 1 g
  • Daun Bawang 40 g

Sapuan

Lapisan

  • Daging Pastrami 100 g
  • Tomato, dihiris 100 g
  • Parsli 4 g
  • Keju Cheddar 50 g
  1. Sos

    • Panaskan mentega dengan api kecil dan tumis bawang perai dan daun bawang hingga lembut.
    • Masukkan serbuk paprika, sos worcester, serbuk mustard inggeris dan keju cheddar.
  2. Sapuan

    • Tambahkan Mayonis ke dalam periuk. Kacau rata.

     

  3. Lapisan

    • Setelah siap mengadun, sapukan ke atas sekeping roti baguette, diikuti dengan lapisan daging pastrami, tomato dan keju cheddar.
    • Bakar dalam ketuhar pada suhu 180ᵒC selama 8 minit. Hiaskan dengan Parsli.
+

Continue watching video?

Cipta sebuah akaun

Here's what you get

  • A chance to join our free sampling promotions
  • New dish ideas from our chefs
  • The latest trends and training modules