Menu
Poin

Saya bekerja di...

Teruskan

Kandungan anda sedang diadaptasikan kepada jenis perniagaan anda

 

Berita hebat! Pengguna UFS Webshop akan menerima mata ganjaran TIGA KALI GANDA apabila anda membeli satu unit Knorr Demi Glace Brown Sauce Mix 1kg kami.

Bukan itu sahaja, jika anda pengguna UFS Webshop yang baru*, anda akan menerima Set Mangkuk Stainless Steel apabila anda membuat 2 kali pembelian produk dari Webshop UFS. 

*Promosi ini hanya untuk pengguna baru yang didaftarkan pada bulan Mac dan April 2020 sahaja.

 

Seumpama sos demi-glace sebenar yang boleh disediakan dalam tempoh 5 minit! Knorr Demi Glace Brown Sauce Mix 1kg mudah untuk digunakan dan memberikan keenakan sos demi-glace yang konsisten.

Beli Sekarang

Belum lagi jadi pengguna Webshop? Anda boleh menerima Set Mangkuk Stainless Steel yang PERCUMA apabila anda membuat pesanan kedua dari Webshop.

Daftar Sekarang

 

Terma Dan Syarat:

  • Tawaran-tawaran atas hanya terhad kepada pelanggan yang membuat pembelian di webshop.
  • Semua hadiah percuma akan dihantar oleh wakil jualan UFS pada bulan berikutnya setelah pesanan diproseskan dan disahkan selepas promosi tamat.
  • Semua hadiah percuma hanya akan dibagi kepada pelanggan yang berlayak untuk tawaran tertentu berdasarkan kuantiti yang terhad.
  • Tawaran-tawaran atas hanya terhad untuk cawangan perkhidmatan makanan misalnya restoran, syarikat katering, kedai roti, hospital, kantin & kafe (Hotel & syarikat rantaian makanan tidak termasuk).
  • Tawaran-tawaran atas sah sehingga 31hb March 2020, sementara stok masih ada
Menu
Produk
Resipi
Promosi
Cart