Saya bekerja di...

Teruskan

Kandungan anda sedang diadaptasikan kepada jenis perniagaan anda

Barbeku korea terdiri daripada potongan daging yang nipis, seperti daging patang pinang (tenderloin), rusuk (flank), daging dada (brisket) atau mata tulang rusuk (rib-eye) yang dipanggang di atas gas atau gril arang. Daging yang dipanggang ini sering diiringi dengan bawang putih mentah dalam minyak bijan, sos pedas dan hirisan daun bawang. Semua bahan ini kemudiannya dibalut dalam daun salad untuk dinikmati.

01:05

Pakar Tempatan

Pakar Tempatan

Jia Choi merupakan seorang profesor dalam pengajian makanan Korea dan beliau juga merupakan C.E.O. O'ngo Food Communications dan O'ngo Food Tours. Beliau akan membawa kita menerokai pelbagai dapur,pasar dan restoran di Korea Selatan, sementara chef-chef terkemuka syarikat beliau dan pihak kuasa industri makanan akan berbincang tentang bahan-bahan dan mendemonstrasikan teknik-teknik masakan.

Penjual Daging Raja

Penjual Daging Raja

Lihatlah cara chef Kim Yo-Han memotong tulang rusuk size premium.

Tonton sekarang 

Selami lebih Korean Cuisine dan World Cuisines!

Continue watching video?

Cipta sebuah akaun

Here's what you get

  • A chance to join our free sampling promotions
  • New dish ideas from our chefs
  • The latest trends and training modules