Saya bekerja di...

Teruskan

Kandungan anda sedang diadaptasikan kepada jenis perniagaan anda

+

Sirap Earl Grey Lavender

  • Air 2 cawan
  • Madu 2 cawan
  • Bunga Lavender Kering (diikat dalam kain muslin atau menggunakan alat seduhan teh) 0.5 cawan

Menghidang

  • Sirap Earl Grey Lavender 4 sudu besar
  • Air 2 cawan
  • Ais Batu
  1. Sirap Earl Grey Lavender

    • Didihkan air dalam periuk. Alihkan dari api. 
    • Masukkan uncang teh Sir Thomas Lipton Uncang Teh Sampul Earl Grey dan bunga lavender. Seduh selama 20 minit kemudian masukkan madu dan kacau rata. 
    • Keluarkan bunga lavender dan uncang teh Sir Thomas Lipton Uncang Teh Sampul Earl Grey sebelum disimpan di dalam peti sejuk.
  2. Menghidang

    • Masukkan semua ramuan ke dalam penggoncang koktail dan goncang rata. Hidangkan.