Menu

Saya bekerja di...

Teruskan

Kandungan anda sedang diadaptasikan kepada jenis perniagaan anda

+

Sirap Pandan

  • Daun Pandan, diikat 6.0 pc
  • Gula 4.0 cawan
  • Air 2.0 cawan

Cara Menghidang

  • Sir Thomas Lipton Uncang Teh Sampul Jasmin Hijau 2g 2.0 pc
  • Sir Thomas Lipton Uncang Teh Sampul Pepermin 1.5g 2.0 pc
  • Jus Epal 1.0 cawan
  • Epal Hijau (sebiji), dihiris 1.0 pc
  • Sirap Pandan (mengikut citarasa)
  • Ais Batu
  1. Sirap Pandan

    • Masukkan 1 cawan gula, 2 cawan air dan daun pandan ke dalam periuk. Dengan air kecil, kacau sehingga hampir kesemua gula larut.
  2. Cara Menghidang

    • Didihkan air dan seduhkan uncang teh Sir Thomas Lipton Jasmin Hijau dan Sir Thomas Lipton Uncang Teh Pepermin selama 5 minit.
    • Tambahkan hirisan epal hijau, jus epal dan sejukkan di dalam peti sejuk. 
    • Tuangkan air teh epal ke dalam ais batu dan hidangkan dengan sirap pandan di tepi.
Menu
Produk
Resipi
Promosi
Cart