Menu

Saya bekerja di...

Teruskan

Kandungan anda sedang diadaptasikan kepada jenis perniagaan anda

+

Teh

  • Serbuk Vanila Frappe Monin 1.0 sudu kecil
  • Sos Coklat Gelap Monin 15.0 ml
  • Sir Thomas Lipton Uncang Teh Sampul Pepermin 1.5g 100.0 ml
  • Susu 80.0 ml
  • Krim Putar
  • Espreso 1.0 sudu besar
  1. Teh

    • Teh diseduh terdahulu - 1 uncang teh dalam 200ml air mendidih selama 4-5 minit. Biarkan sejuk dan ketepikan.
    • Masukkan 100ml teh yang tersedia, espreso, susu, Sos Coklat Gelap Monin dan Serbuk Vanila Frappe Monin ke dalam pengisar. Kisarkan dengan ais.
    • Hidangkan di dalam gelas yang tinggi dan hiaskan dengan krim putar.
Menu
Produk
Resipi
Promosi
Cart